Kirjautuminen My Kasperskyyn kolmannen osapuolen tilisi avulla

6. toukokuuta 2024

ID 233342

Sinulla voi olla mahdollisuus kirjautua nopeasti My Kasperskyyn Google-, Facebook-, Apple-, Yandex- tai VK-tililläsi.

Pikasisäänkirjautumisen saatavuus riippuu alueestasi. Lisätietoja Venäjän rajoituksista on tässä artikkelissa (saatavilla vain englanniksi ja venäjäksi).

Kirjautuminen ensimmäisellä kerralla

Kirjautuminen My Kasperskyyn olemassa kolmannen osapuolen tililläsi ensimmäistä kertaa:

1. Valitse Kirjaudu My Kasperskyyn -ikkunassa valtuutustapa ja napauta vastaavaa painiketta.

Kirjaudu sisään VK ID:llä -vaihtoehto ei välttämättä toimi Huawei-laitteissa, kun käytät Huawei-selainta. Voit korjata tämän kirjautumalla sisään toisella selaimella, esimerkiksi Google Chromella.

2. Valitse alue ja kieli. Tämä vaikuttaa maksutapoihin ja joidenkin My Kaspersky -tilin sovellusten saatavuuteen.
  3. Valitse Minulle saa ilmoittaa henkilökohtaisista erikoistarjouksista, arvosteluista, kyselyistä, tilausten valmistumismuistutuksista, oleellisista uutisista ja tapahtumista. Ymmärrän, että voin perua suostumukseni milloin tahansa peruuttamalla tilaukseni tiliasetusten tai vastaavien sähköpostien valintaruudun kautta. Tämä vaihe on valinnainen.

Peru tilaus perumalla suostumuksesi My Kaspersky -sivustolla. Löydät täydet ohjeet My Kaspersky -ohjeen kohdasta "Hylkää suostumus markkinointimateriaalien toimittamiseen sähköpostitse".

4. Napauta Jatka.

Kaspersky-sovellus kirjaa sinut My Kaspersky-tilille.

Kirjautuminen jatkossa

Jos olet käyttänytkolmannen osapuolen tiliäsi aiemmin My Kaspersky-tilille kirjautumiseen, napauta vastaavaa painiketta ja seuraa ohjeita.

Kaspersky-sovellus kirjaa sinut My Kaspersky-tilille.