Kaspersky Internet Security 20

Verkkokameran käyttöoikeuden myöntäminen sovellukselle

29. elokuuta 2019

ID 82864

Voit myöntää verkkokameran käyttöoikeuden sovellukselle seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Lisää työkaluja -painiketta.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Siirry Työkalut-ikkunassa osioon Hallitse sovelluksia.
  4. Napsauta Sovellusten hallinta -linkkiä avataksesi Sovellusten hallinta -ikkunan.
  5. Napsauta Sovellusten hallinta -ikkunassa Hallitse sovelluksia -linkkiä, jolloin Hallitse sovelluksia -ikkuna avautuu.
  6. Valitse luettelosta sovellus, jolle haluat myöntää verkkokameran käyttöoikeuden. Avaa Sovellussäännöt-ikkuna kaksoisnapsauttamalla sovelluksen nimeä.
  7. Siirry Sovellussäännöt-ikkunassa Oikeudet-välilehdelle.
  8. Valitse oikeusluokkien luettelosta Käyttöjärjestelmän muokkausEpäilyttäviä muutoksia käyttöjärjestelmässä Verkkokameran käyttöoikeus.
  9. Avaa pikavalikko napsauttamalla Toiminto-sarakkeessa olevaa kuvaketta ja valitse sitten Salli.
  10. Napsauta Tallenna-painiketta.

Sovellus voi käyttää verkkokameraa, jos Estä verkkokameran käyttöoikeus kaikilta sovelluksilta -valintaruutua ei ole valittu.

Jos Estä verkkokameran käyttöoikeus kaikilta sovelluksilta -valintaruutu on valittu, Kaspersky Internet Security estää sovelluksen pääsyn riippumatta verkkokameran luottamusryhmästä ja manuaalisesti määritetyistä käyttöluvista.