Kaspersky Internet Security 20

Kaspersky Total Securityn väliaikainen käyttö

29. elokuuta 2019

ID 85251

Voit ottaa väliaikaisesti käyttöön Kaspersky Total Securityn kokeiluversion, jotta voit kokeilla sovelluksen toimintoja. Kokeilujakson jälkeen voit hankkia käyttöoikeuden ja jatkaa sovelluksen käyttämistä.

Voit siirtyä käyttämään väliaikaisesti Kaspersky Total Securityn kokeiluversiota seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Lisää työkaluja -linkkiä.

Työkalut-ikkuna avautuu.

3. Käynnistä ohjattu siirtotoiminto napsauttamalla Työkalut-ikkunassa Siirry käyttämään sovellusta Kaspersky Total Security -linkkiä.
  4. Napsauta avautuvassa ohjatun siirtotoiminnon ikkunassa Kokeiluversio -painiketta.
  5. Noudata ohjatun siirtymisen ohjeita.

Tietyillä alueilla tai tilauspohjaista käyttöoikeutta käytettäessä Kaspersky Anti-Virus ei salli siirtymistä Kaspersky Total Securityn kokeiluversion käyttöön. Tällaisessa tapauksessa Siirry käyttämään sovellusta Kaspersky Total Security -kohde ei ole näkyvissä.

Kun vaihdat Kaspersky Total Securityyn Euroopan unionin alueella, sovellus antaa luettavaksesi ja hyväksyttäväksesi käyttäjän käyttöoikeussopimuksen, Kaspersky Security Networkin tiedonkeruulausekkeen sekä tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausunnon.

Päivityksen käynnistäminen

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto ilmoittaa, että kaikki Kaspersky Total Securityn kokeiluversioon siirtymisen edellytykset on täytetty.

Jatka ohjatun toiminnon suorittamista napsauttamalla Jatka-painiketta.

Epäyhteensopivien sovellusten poistaminen

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto tarkistaa, onko tietokoneellesi asennettu sovelluksia, jotka ovat epäyhteensopivia Kaspersky Total Securityn kanssa. Jos sellaisia sovelluksia ei löydetä, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen. Jos sellaisia sovelluksia löydetään, ohjattu toiminto näyttää ne luettelossa ja kehottaa poistamaan ne.

Kun epäyhteensopivat sovellukset on poistettu, voit joutua käynnistämään käyttöjärjestelmän uudelleen. Ohjattu siirtotoiminto käynnistyy automaattisesti uudelleenkäynnistyksen jälkeen, ja siirtyminen Kaspersky Total Securityn kokeiluversioon jatkuu.

Siirtyminen Kaspersky Total Securityn kokeiluversioon

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto valmistelee Kaspersky Total Securityn komponentteja käyttöä varten, mikä saattaa kestää jonkin aikaa. Kun toimenpide on valmis, ohjattu toiminto siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen.

Sovelluksen käynnistäminen uudelleen

Tässä vaiheessa siirtymistä Kaspersky Total Securityn kokeiluversioon sinun tulee sulkea sovellus ja käynnistää se uudelleen.

Se tapahtuu napsauttamalla ohjatun toiminnon ikkunassa Valmis-painiketta.

Aktivoinnin viimeistely

Kun sovellus on käynnistetty uudelleen, Kaspersky Total Securityn Käyttöoikeudet-avautuu. Se näyttää, kuinka kauan voit käyttää kokeiluversiota.

Jos Kaspersky Internet Security -käyttöoikeutesi ei ole vanhentunut, kun siirryt käyttämään Kaspersky Total Securityä, voit jatkaa Kaspersky Internet Securityn käyttämistä kyseisellä käyttöoikeudella toisella tietokoneella.