Kaspersky Internet Security

Rekisteröinti

1. huhtikuuta 2021

ID 96833

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Sähköpostiosoite

Salasana

Kirjaudu sisään

Unohditko salasanasi?

Luo tili

Vahvista kirjautuminen

Kun siirryt rekisteröintiin My Kaspersky -verkkosivustossa, ikkuna näyttää seuraavat kentät:

Sähköpostiosoite

Salasana

Alue

Etunimi

Sukunimi

Mistä ostit sovelluksen?

Suostun antamaan Kasperskylle sähköpostiosoitteeni ja vastaanottamaan personoituja tarjouksia

Vahvistan, että annan AO Kaspersky Labille luvan käyttää sähköpostiosoitettani sekä etu- ja sukunimeäni lähettäessään sähköpostitse minulle suunnattuja erikoistarjouksia, arviointeja, kyselyjä, muistutuksia tilausten viimeistelystä, olennaisia uutisia ja tietoja tapahtumista.

Luo

Tilin luomisen aikana näkyvä kentän asettelu on Kasperskyn asiantuntijoiden suunnittelema ja voi muuttua.