Yhdistä My Kasperskyyn

14. helmikuuta 2022

ID 112738

Jos olet ladannut Kaspersky Internet Securityn My Kasperskysta, sovellus kirjautuu automaattisesti sisään tiliisi, kun sovellus käynnistetään ensimmäisen kerran. Jos olet ladannut Kaspersky Internet Securityn Kasperskyn verkkosivustolta, voit kirjautua sisään My Kasperskyyn käyttämällä My Kaspersky -tiliäsi tai voit luoda tilin.

My Kasperskyssa voit:

• Aktivoida sovelluksen.
  • Katsoa tietoja käyttöoikeudesta tai tilauksesta.
  • Ostaa tai uusia käyttöoikeuden tai tilauksen.
  • Tarkistaa tilauksen tilan.
  • Tietokoneen suojaustilan tarkasteleminen.
  • Korjata ongelmia ja torjua uhkia.
  • Suorittaa yhden tai usean laitteen täydellisen tarkistuksen tai pikatarkistuksen tehtäviä.
  • Päivittää yhden tai usean laitteen sovellustietokantoja.
  • Ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä sovelluskomponentteja.
  • Katsoa suosituksia.
  • Yhteyden ottaminen tekniseen tukeen.

Jos olet käyttänyt toista Kasperskyn sovellusta, esimerkiksi Kaspersky Internet Securitya, toisella laitteella, sinulla on todennäköisesti My Kaspersky -tili.

Huomaa: Jos olet kirjautunut My Kasperskyyn toisella Kasperskyn Mac-sovelluksella, Kaspersky Internet Security pyytää sinua kirjautumaan sisään My Kasperskyyn samalla tilillä.

Kirjautuminen My Kasperskyyn käyttäen nykyistä tiliäsi

Tärkeää: Jos käyttämäsi sovelluksen versio on ladattu My Kaspersky -tililtä, jolla on jo käytetty Kaspersky Internet Security -aktivointikoodi ja käyttöoikeus ei ole vielä vanhentunut, sovellus aktivoidaan automaattisesti, kun olet kirjautunut My Kasperskyyn.

My Kaspersky -tilin luominen sovelluksen käyttöliittymässä

Vaihda toiseen My Kaspersky -tiliin