Asenna Kaspersky Internet Security

14. helmikuuta 2022

ID 118670

Voit asentaa Kaspersky Internet Securityn jollain seuraavista tavoista:

• My Kasperskysta. Käytä nykyistä My Kaspersky -tiliäsi tai luo uusi voidaksesi käyttää My Kasperskya. Voit ladata ja asentaa Kaspersky Internet Securityn uusimman version My Kasperskysta.
  • Jakelupaketista, joka on ladattu Kasperskyn verkkosivustolta. Jos asennat sovelluksen jakelupaketista, asennusohjelma tarkistaa Kasperskyn palvelimilta, onko Kaspersky Internet Securitysta saatavilla uudempi versio. Jos uudempi versio on saatavilla, asennusohjelma voi ladata ja asentaa sen tietokoneellesi.

Asenna Kaspersky Internet Security

Katso myös

Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

Asennuksen valmistelu

Poista Kaspersky Internet Security