Ota käyttöön tai poista käytöstä tietojen lähettäminen markkinointitarkoituksessa

14. helmikuuta 2022

ID 173877

Jos sovellusversiosi on tarkoitettu käytettäväksi Euroopan unionin alueella, Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Brasiliassa, voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä tietojen lähettämisen joiden avulla Kaspersky voi parantaa sovellustensa laatua, ulkoasua ja suorituskykyä. Voit tarkistaa markkinointilausunnosta, minkälaista tietoa lähetetään Kasperskylle.

Näytä markkinointilausunto

Ota käyttöön tai poista käytöstä tietojen lähettäminen markkinointitarkoituksessa