Vianetsintä

14. helmikuuta 2022

ID 195928

Mitä tehdä, jos Kaspersky Internet Security ei toimi oikein

Jos Kaspersky Internet Security ei toimi oikein, tee seuraavat toimet:

1. Käynnistä uudelleen Kaspersky Internet Security.
  2. Jos ongelma toistuu, käynnistä Mac-laitteesi uudelleen.
  3. Jos tämä ei auta, asenna Kaspersky Internet Security uudelleen.

Kaspersky Internet Securityn käynnistäminen uudelleen

Kaspersky Internet Securityn asentaminen uudelleen

Jos saat "Joidenkin suojauskomponenttien käynnistys epäonnistui" -viestin

Tämä viesti voi johtua Kaspersky-varmenteen epäonnistuneesta asennuksesta. Ratkaise ongelma noudattamalla Teknisen tuen verkkosivustolla (Tietopankki) olevia ohjeita.

Järjestelmäraportin hankkiminen

Hanki järjestelmäraportti

System.log-tiedoston tallentaminen

Tallenna system.log-tiedosto

Järjestelmän eheyden suojauksen ottaminen käyttöön

Järjestelmän eheyden suojaus on ominaisuus, joka suojaa Macisi käyttöjärjestelmän eheyttä. Se estää haittaohjelmia muokkaamasta järjestelmätiedostoja ja asetuksia.

Ota käyttöön järjestelmän eheyden suojaus

Kernelin laajennuksen kehitystilan poistaminen käytöstä

Kernelin laajennuksen kehitystila poistaa käytöstä ohjaimien digitaalisen allekirjoituksen varmistuksen. Tämä voi johtaa ongelmiin Macin toiminnassa, tietojen menettämiseen, luottamuksellisien tietojen varastamiseen tai muihin ongelmiin.

Poista käytöstä kernelin laajennuksen kehitystila