Sovelluksen käynnistäminen ensimmäistä kertaa

14. helmikuuta 2022

ID 198606

Kaspersky Internet Security käynnistyy tietokoneellasi heti asennuksen jälkeen. Jotta Macisi suojataan heti alussa, sovellus kehottaa suorittamaan perusasennuksen:

• Myönnä vaadittavat käyttöluvat Kaspersky Internet Securitylle suojataksesi Macisi haittaohjelmilta, verkkohyökkäyksiltä ja Internet-uhilta ja suojataksesi rahojasi, identiteettiäsi ja arkaluonteisia tietojasi.

Saat lisätietoja myöntämistäsi käyttöoikeuksista napsauttamalla .

• Kaspersky Internet Securityn aktivointi.

Huomaa: Internet-yhteys vaaditaan Kaspersky Internet Securityn perusasennuksen tekemiseen.

Kaspersky Internet Securityn käynnistäminen ensimmäisen kerran Macissa, jossa on macOS 10.14 tai 10.15

Kaspersky Internet Securityn käynnistäminen ensimmäisen kerran Macissa, jossa on macOS 11

Katso myös

Kaspersky Security -selainlaajennuksen ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä valituissa selaimissa