Sovelluksen asetusikkuna

14. helmikuuta 2022

ID 58163

Kaspersky Internet Securityn asetusikkunan avaaminen

Sovelluksen asetusikkunassa ovat seuraavat välilehdet:

• Suojaus. Käytä tätä välilehteä määrittääksesi Tiedoston virustorjunnan, Verkon virustorjunnan, Rahasuojauksen ja Verkkohyökkäysten eston asetukset.
  • Tarkistus. Käytä tätä välilehteä määrittämään tarkistustehtävien asetukset.
  • Uhat. Käytä tätä välilehteä valitaksesi havaittujen objektien luokkia, määrittääksesi varastointiajan karanteenin objekteille, sekä määrittääksesi luotettavan vyöhykkeen.
  • KSN. Tällä välilehdellä voit liittyä Kaspersky Security Network -verkostoon tai poistua verkostosta. Jos käytät Kaspersky Internet Securitya EU:ssa, UK:ssa, USA:ssa tai Brasiliassa, voit myös päättää, lähetetäänkö tietoja, jotka auttavat Kasperskya parantamaan tuotteitaan.
  • Päivitys. Tällä välilehdellä voit määrittää sovellustietokantojen ja -versioiden päivitykset.
  • Tietosuoja. Tässä välilehdessä voit muuttaa tietosuoja-asetuksiasi.
  • Selaimet. Tällä välilehdellä voit hankkia Kaspersky Security -laajennuksen selaimillesi ja määrittää selainlaajennusten asetukset.
  • Tiedot. Käytä tätä välilehteä määrittämään Kaspersky Internet Securityn ilmoitukset ja raportit, ottaaksesi käyttöön tai poistaaksesi käytöstä virheenkorjaustietojen kirjaamisen seurantatiedostoon ja määrittääksesi virheraportin automaattisen lähettämisen Kasperskylle.

Napsauttamalla voit estää Kaspersky Internet Securityn asetusten muokkaamisen käyttäjiltä, joilla ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia. Tämä painike on asetusikkunan alaosassa. Sinun täytyy syöttää järjestelmänvalvojan nimi ja salasana muokataksesi jälleen asetuksia.

-painike avaa Kaspersky Internet Securityn ohjeosion, jossa kuvataan aktiivinen sovellusikkuna. Voit myös tarkastella sovelluksen aktiivista ikkunaa koskevaa ohjeosiota valitsemalla Ohje-valikosta Avaa ohje tähän ikkunaan.