Tietoja aktivointikoodista

14. helmikuuta 2022

ID 58754

Aktivointikoodi on koodi, jonka saat ostaessasi Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeuden tai tilauksen. Tämä koodi tarvitaan sovelluksen aktivointiin.

Aktivointikoodi on kahdenkymmenen latinalaisen aakkosen ja numeron ainutkertainen yhdistelmä muotoa xxxxx-xxxxx-xxxxx-ххххх.

Aktivointikoodi voidaan estää Kasperskyn toimesta, jos käyttösopimusehtoja on rikottu. Jos aktivointikoodi on estetty, sinun täytyy lisätä toinen koodi, jos haluat käyttää sovellusta.

Aktivointikoodi voi olla joko aktiivinen tai vara-aktivointikoodi.

Aktiivinen aktivointikoodi on koodi, joka on parhaillaan sovelluksen käytössä. Sovelluksella voi käyttää kerrallaan vain yhtä aktiivista aktivointikoodia.

Vara-aktivointikoodi on aktivointikoodi, joka sallii sovelluksen käyttämisen mutta jota ei ole otettu vielä käyttöön. Kun käyttöoikeuteen liittyvä aktivointikoodi vanhenee, vara-aktivointikoodi aktivoituu automaattisesti. Voit lisätä vara-aktivointikoodin vain, jos aktiivinen aktivointikoodi on jo lisätty. Et voi lisätä vara-aktivointikoodeja, jos käytössäsi on tilaus. Tilausta ei voi lisätä vara-aktivointikoodina.

Riippuen siitä, miten ostit sovelluksen, voit saada aktivointikoodin jollakin seuraavista tavoista:

• Jos ostat Kaspersky Internet Securityn myyntipakettiversion, aktivointikoodi on käyttöoppaassa tai asennus-CD:n sisältävässä myyntipaketissa.
  • Jos olet ostanut Kaspersky Internet Securityn verkkokaupasta, aktivointikoodi lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut tilatessasi tuotteen.

Jos olet sovelluksen aktivoituasi hukannut aktivointikoodin tai poistanut sen vahingossa, ota yhteyttä Kasperskyn tekniseen tukeen.