Tietoja käyttöoikeudesta

14. helmikuuta 2022

ID 58755

Käyttöoikeus on oikeus käyttää sovellusta ja se on myönnetty käyttäjän käyttöoikeussopimuksen mukaisesti.

Käyttöoikeudella voit:

• Käyttää sovelluksen kaikkia toimintoja yhdessä tai useammassa laitteessa.
  • Saada teknisen tuen apua.
  • Vastaanottaa päivityksiä.

Käyttöoikeus on voimassa rajoitetun ajan. Käyttöoikeusaika alkaa kulua sinä päivänä, kun aktivoit sovelluksen tai kun ostat käyttöoikeuden. Jos olet ostanut Kaspersky Internet Securityn käyttöoikeuden useisiin laitteisiin, käyttöoikeusaika alkaa kulua, kun käytät aktivointikoodia ensimmäisen kerran.

Kun käyttöoikeus vanhenee, sinulle voidaan myöntää jatkoaikaa käyttöoikeuden uusimiseksi. Sovellus säilyy toimivana jatkoajan keston ajan. Kun käyttöoikeus vanhenee ja jatkoaika päättyy, sovelluksen toiminta on rajoitettua (päivitykset ja Kaspersky Security Network eivät esimerkiksi ole käytettävissä). Voit yhä käyttää joitakin sovelluskomponentteja ja suorittaa virustarkistuksia, mutta et voi enää päivittää virustorjuntatietokantoja. Kaspersky Internet Securityn kaikkien toimintojen käytön jatkaminen edellyttää käyttöoikeuden uusimista.

Suosittelemme uusimaan käyttöoikeuden viimeistään sinä päivänä kun se vanhentuu, jotta varmistat parhaan suojan tietoturvauhkia vastaan.

Voit käyttää Kaspersky Internet Securityn kokeiluversiota ilmaiseksi ennen tilauksen ostamista. Kaspersky Internet Securityn kokeiluversio toimii rajoitetun ajan. Kun käyttöoikeusavaimen kokeiluversio vanhenee, sinulle voidaan myöntää jatkoaika, jonka aikana sovellus jatkaa toimintaansa. Jatkoajan päätyttyä kaikki Kaspersky Internet Securityn ominaisuudet poistuvat käytöstä. Jotta voit jatkaa sovelluksen käyttöä, sinun on ostettava käyttöoikeus.

Tärkeää: Kaspersky Internet Security tarkistaa aina käyttöoikeuden tilasta (aktiivinen, vanhentunut tai puuttuu) riippumatta, onko sovelluksen käytön kannalta tärkeitä päivityksiä saatavilla.