Hallinnoi käyttöoikeuksia ja tilauksia

14. helmikuuta 2022

ID 58759

Jos sinulla ei ole Kaspersky Internet Security -käyttöoikeutta tai käytät sovelluksen kokeiluversiota, voit ostaa käyttöoikeuden.

Käyttöoikeuden ostaminen

Sinun tulee uusia käyttöoikeus, jos aktiiviseen avaimeen liittyvä käyttöoikeus vanhenee, jatkoaika on päättynyt, eikä vara-avainta ole lisätty. Kun käyttöoikeus vanhenee ja jatkoaika päättyy, sovelluksen toiminta on rajoitettua (päivitykset ja Kaspersky Security Network eivät esimerkiksi ole käytettävissä). Voit yhä käyttää joitakin sovelluskomponentteja ja suorittaa virustarkistuksia, mutta et voi enää päivittää virustorjuntatietokantoja.

Tärkeää: Kun virustorjuntatietokannat ovat vanhentuneita, tietokoneesi altistuu tartunnalle.

Uusi käyttöoikeus

Kun sovellusta käytetään käyttöoikeudella tai tilauspohjaisena, Kaspersky Internet Security muodostaa säännöllisesti automaattisen yhteyden aktivointipalvelimeen käyttöoikeuden tai tilauksen tilan vahvistamiseksi voimassaolon ajan.

Jos käytät sovellusta rajoittamattomalla tilauksella, Kaspersky Internet Security uusii tilauksen puolestasi täysin automaattisesti.

Jos tilauksesi on vanhentunut ja tilauksen uusimisen jatkoaika on päättynyt, Kaspersky Internet Security ilmoittaa tämän sinulle ja lopettaa tilauksen automaattisen uusimisen yrittämisen. Kaspersky Internet Security lopettaa sovelluksen tietokantojen päivittämisen (jos sinulla oli tilaus päivityksiin) tai lopettaa tietokoneen suojauksen suorittamisen (jos sinulla oli tilaus päivityksiin ja suojaukseen).

Voit uusia tilauksen manuaalisesti ottamalla yhteyttä myyjään, jolta ostit Kaspersky Internet Securityn.

Tilauksen uusiminen

Tilauksesi tila saattaa vanhentua. Tässä tapauksessa tilauksen tila tulee päivittää manuaalisesti. Ellei sinulla ole voimassaolevaa tilausta, Kaspersky Internet Security alkaa toimia rajoitetusti (mikäli sinulla on tilaus päivityksiin) tai lopettaa tietokoneesi suojelemisen (mikäli sinulla on tilaus päivityksiin ja suojaukseen).

Päivitä tilauksen tila

Katso myös

Tietoja käyttöoikeudesta

Tietoja tilauksesta