Laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

28. marraskuuta 2023

ID 153891

Tämä ohje koskee Kaspersky Password Manager for Android -versiota 9.2.93.XX ja sitä uudempia versioita.

Voit asentaa Kaspersky Password Manager for Androidin älypuhelimelle tai tabletille, joka täyttää seuraavat vaatimukset:

• 80 Mt vapaata levytilaa
  • ARM v.5-, ARM v.7- tai x86-suoritin
  • Vähintään 320*480 pikselin näytön tarkkuus
  • Android-käyttöjärjestelmän versio 5.0–13
  • Internet-yhteys (Kaspersky Password Managerin lataaminen ja asentaminen, tilauksen hankkiminen, yhdistäminen My Kaspersky -portaaliin, tietojen synkronointi useiden laitteiden välillä ja päivitysten vastaanottaminen)

Tuetut selaimet

Automaattinen täyttö toimii näissä selaimissa:

• Chrome
  • DuckDuckGo
  • Firefox
  • Firefox Focus
  • Huawei Browser
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Opera Mini
  • Opera Touch
  • Vivaldi
  • Yandex