Asenna sovellus

28. marraskuuta 2023

ID 153894

Voit asentaa Kaspersky Password Managerin Googlen tai Huawein sovellusten jakelualustoilta.

Jos haluat käyttää Google Playta tai AppGallerya, vaaditaan seuraavat:

• käyttäjätili
  • yhteys laitteen ja käyttäjätilin välillä
  • Internet-yhteys

Google Play -ohjekeskuksessa on lisätietoja Google Playn käytöstä. AppGalleryn tukisivustolla on lisätietoja AppGalleryn käytöstä.

Asenna sovellus

Voit myös asentaa Kaspersky Password Managerin laitteellesi QR-koodilla, joka luotiin My Kasperskyssa tai Kaspersky Password Managerin tietokoneversiossa.

Jos Android-laitteen laiteohjelmistoa on muokattu, laitteen hakkerointiriski kasvaa, mikä altistaa tietosi varkauksille ja vioittumisille.