Aloita Kaspersky Password Managerin käyttö

28. marraskuuta 2023

ID 153898

1. Käynnistä Kaspersky Password Manager mobiililaitteellasi.
  2. Salli sovelluksen käyttää asennuksen viimeistelyyn tarvittavia järjestelmätoimintoja näytölle tulevista ilmoituksista.

Kaspersky Password Managerin asennusohjelman aloitusikkuna avautuu.

3. Jos haluat tarkastella lisätietoja sovellusversiosta, pyyhkäise näyttöä oikealle.
  4. Napauta Aloita jatkaaksesi.

Käyttöehdot-ikkuna avautuu.

5. Lue huolellisesti kaikki lakisääteiset asiakirjat.
  6. Toimi seuraavasti:
    • Jos et hyväksy loppukäyttäjän käyttöoikeussopimusta tai tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytäntöä, peruuta sovelluksen asennus äläkä käytä sovellusta.
    • Jos hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen, tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytännön sekä tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausekkeen ehdot, vahvista hyväksyntä valitsemalla asiaankuuluvat valintaruudut ja napauta Vahvista.

Voit milloin tahansa evätä tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausekkeen hyväksynnän sovellusasetuksista.

Vahvista-painike tulee näkyviin vain, jos vahvistat, että olet kokonaan lukenut ja ymmärtänyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen sekä tuotteiden ja palveluiden tietosuojakäytännön ehdot ja että hyväksyt ne.

7. Kirjaudu sisään My Kasperskyyn:
    • Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili, syötä kirjautumistunnuksesi ja napauta Kirjaudu sisään.

Jos olet asentanut Kaspersky Password Managerin laitteellesi QR-koodilla, voit yhdistää automaattisesti My Kasperskyyn.

Jos laitteella oleva toinen Kaspersky-sovellus on yhdistetty My Kasperskyyn, Kaspersky Password Manager saattaa kehottaa kirjautumaan My Kasperskyyn samalla tilillä.

Kun napautat Kirjaudu sisään, vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyväsi verkkoportaalin käyttöä koskevan tietojenkäsittelylausekkeen (verkkoportaalilausekkeen) ehdot.

Jos syötit salasanasi väärin useamman kerran lyhyen ajan kuluessa, sinun on läpäistävä turvatarkistus syöttämällä kuvassa olevat merkit.

Jos olet ottanut kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöön My Kaspersky -tilillesi, sinun on syötettävä koodi, jonka olet saanut tekstiviestillä tai joka on luotu todennussovelluksessa.

• Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä, napauta Luo tili ja viimeistele tilin rekisteröinti. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää aktivointilinkin. Vahvista rekisteröinti napauttamalla linkkiä.
    • Jos haluat muodostaa yhteyden My Kasperskyyn Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi, napsauta vastaavaa painiketta ja seuraa ohjeita. Lisätietoja löydät My Kasperskyn ohjeesta. Jos sinulla ei vielä ole My Kaspersky -tiliä, sovellus kehottaa rekisteröitymään My Kaspersky-palveluun.

Apple-, Google- tai Facebook-tilillä sisäänkirjautumisen saatavuus riippuu alueestasi. Lisätietoja Venäjän rajoituksista on tässä artikkelissa (saatavilla vain englanniksi ja venäjäksi).

Mobiililaitteesi on nyt yhdistetty My Kasperskyyn.

Voit ohittaa My Kasperskyyn kirjautumisen, mutta sovelluksen toimintoja rajoitetaan. Et voi käyttää tietoja My Kasperskyn kautta, hankkia tilausta tai synkronoida tietoja laitteiden välillä.
    Voit kirjautua My Kasperskyyn milloin tahansa myöhemmin.

8. Luo uuden säilön pääsalasana: syötä salasana kahdesti ja napauta Jatka.
  9. Jos laitteesi käyttöjärjestelmäversio on Android 8 tai uudempi, ota sovelluksille käyttöön automaattinen täyttö, jotta Kaspersky Password Manager voi täyttää kirjautumistunnus- ja salasanakentät automaattisesti:
    1. Napauta Ota käyttöön.

Automaattinen täyttö aukeaa Android-asetuksissa.

2. Salli Salasanojen automaattinen täyttö.

Automaattinen täyttö on nyt käytössä.

10. Jos haluat, että sovellus voi käyttää säilöäsi helposti selaimesta, ota sovelluksen helppokäyttötoiminnot käyttöön napauttamalla Ota käyttöön:
    1. Napauta Jatka.
    2. Valitse Kaspersky Password Manager esteettömyyspalveluiden listasta.
    3. Ota käyttöön Esteettömyys.
    4. Vahvista toiminto näytölle tulevasta ilmoituksesta.

Kaspersky Password Managerin esteettömyystoiminnot on nyt otettu käyttöön.

11. Jos laitteessa on Androidin versio 6.0 tai uudempi, anna laajennuksen sallia ikkunoiden näyttäminen muiden sovellusten päällä.

Joillakin laitteilla (esimerkiksi Xiaomi), tämä voidaan pyytää tekemään, jos käytössä on Androidin versio 5.0 tai uudempi.

12. Jos laitteesi tukee sormenjälkitunnistusta, sovellus neuvoo sinua käyttämään sitä säilön lukituksen avaamiseen. Salli tai rajoita sormenjälkitunnistuksen käyttöä Sormenjälkitunnistus-ikkunassa.

Kaspersky Password Managerin sormenjälkitodennus ei ole käytettävissä joillakin laitteilla. Kasperskyn asiantuntijat pitävät kyseisten laitteiden sovellusten käyttämisen sormenjälkitunnistusta epäturvallisena.

Kaspersky Password Managerin sormenjälkitodennus on mahdollista ottaa käyttöön myöhemmin sovelluksen asetuksista.

13. Napauta Ota käyttöön, jos haluat käyttää verkkosivustojen käyttäjätunnusten ja salasanojen automaattista täyttöä.
  14. Jos olet hyväksynyt tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausekkeen ja haluat vastaanottaa ilmoituksia uusista ominaisuuksista ja hyödyllisistä päivityksistä, napauta ikkunan yläreunassa Kyllä.

Voit ottaa Kaspersky Password Managerin ilmoitukset käyttöön myös sovelluksen asetuksissa milloin tahansa. Tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin koskevan lausekkeen ehdot on hyväksyttävä.

Kaspersky Password Manager on nyt käyttövalmis mobiililaitteellasi.