Käytä sormenjälkitodennusta

28. marraskuuta 2023

ID 153922

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

Jos Android-laitteessa on muokattu laiteohjelmisto, sormenjälkitodennuksen käyttö Kaspersky Password Managerin yhteydessä voi olla epäturvallista. Kaspersky Password Managerin sormenjälkitodennus ei ole käytettävissä joillakin laitteilla. Kasperskyn asiantuntijat pitävät kyseisten laitteiden sovellusten käyttämisen sormenjälkitunnistusta epäturvallisena.

Käytä sormenjälkitodennusta

Android-ohjeissa on lisätietoja sormenjälkitodennuksen määrittämisestä ja käytöstä.