Muistiinpanon luominen

28. marraskuuta 2023

ID 154014

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

2. Napauta sovelluksen pääikkunassa -kuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

3. Napauta pikapalkissa Muistiinpanot > .

Muistiinpano-ikkuna avautuu.

4. Kirjoita muistiinpanon nimi Nimi-kenttään.
  5. Kirjoita muistiinpano kenttään.
  6. Napauta Tallenna.

Muistiinpano ilmestyy Muistiinpanot-ikkunaan. Jos haluat tarkastella muistiinpanon koko tekstiä, laajenna merkintä ja napauta Avaa.