Tietoja verkkosivustojen tileistä

28. marraskuuta 2023

ID 154023

Verkkosivuston tili on kirjautumistunnuksen ja salasanan yhdistelmä, joka vaaditaan käyttäjän todentamiseksi verkkosivustolla tai sovelluksessa.

Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat verkkosivuston tiedot:

• Verkkosivuston nimi. Käytä yksilöllistä verkkosivuston nimeä, jotta löydät nopeasti verkkosivuston, jota haluat muokata, tai johon haluat kirjautua.
  • Verkkosivuston osoite. Kaspersky Password Manager käyttää tätä kenttää tunnistaakseen verkkosivuston kirjautumissivun ja tarjotakseen tilejä joita voit käyttää kirjautumiseen.
  • Tilit. Voit tallentaa useita tilejä verkkosivustolle. Sinulla voi esimerkiksi olla henkilökohtainen sähköposti ja työsähköposti samalta sähköpostipalvelun tarjoajalta.

Voit avata verkkosivustoja Kaspersky Password Managerista tuetussa selaimessa ja täyttää kirjautumistunnukset ja salasanat automaattisesti Kaspersky Password Manager -laajennuksen avulla.

Kaspersky Password Manager voi täyttää käyttäjätunnukset ja salasanat automaattisesti ainoastaan laitteissa, joissa on Androidin versio 5.0 tai uudempi. Tämän käyttö edellyttää, että esteettömyystoiminnot on otettu käyttöön Kaspersky Password Managerissa. Jos laitteen käyttöjärjestelmä on Android 6.0 tai sitä uudempi, sinun on annettava tarvittavat käyttöoikeudet. Joillakin laitteilla (esimerkiksi Xiaomi), tämä voidaan pyytää tekemään, jos käytössä on Androidin versio 5.0 tai uudempi.

Voit lisätä, muokata ja poistaa verkkosivustojen tilejä ja kopioida niitä leikepöydälle.

Kussakin merkinnässä on Salasanan muutoshistoria-osio, jossa on luettelo kyseiselle tilille tallennetuista salasanoista. Tähän luetteloon tallennetaan enintään viisi salasanaa, senhetkinen salasana mukaan lukien.

Voit järjestellä merkintöjä valitsemalla niitä ja siirtämällä niitä kansioon.