Verkkosivuston tilin tietojen lisääminen

28. marraskuuta 2023

ID 154025

Verkkosivuston tilin lisääminen Kaspersky Password Managerin ikkunassa

Verkkosivuston tilin lisääminen selainikkunasta

Voit muodostaa vahvan salasanan verkkosivun tilille samalla, kun lisäät sen Kaspersky Password Manager -ikkunasta.

Muodosta vahva salasana samalla, kun lisäät verkkotilin

Voit tallentaa useita tilejä samaan verkkosivustoon kirjautumista varten. Kun käyt verkkosivustolla tuetussa selaimessa, Kaspersky Password Manager kysyy, mitä käytettävissä olevaa tiliä haluat käyttää sisäänkirjautumiseen. Jos kirjaudut sisään sivustolle, jota ei ole vielä lisätty Kaspersky Password Manageriin, sovellus tunnistaa, että se on uusi, ja kysyy, haluatko lisätä uuden tilin verkkosivustoa varten. Jos kirjaudut sisään verkkosivustolle nykyisellä käyttäjänimellä ja uudella salasanalla, Kaspersky Password Manager kehottaa tallentamaan uuden salasanan nykyiselle tilille.