Vianetsintä

28. marraskuuta 2023

ID 166085

Kaspersky Password Manager voi näyttää virheviestin, kun lisäät asiakirjoja säilöön.

Ongelma

Ratkaisu

Sovellus ei voi lisätä salasanalla suojattua PDF-tiedostoa säilöön.

Poista PDF-tiedoston salasanasuojaus käytöstä ja yritä uudelleen.

PDF-tiedosto on liian suuri.

Voit lisätä säilöön vain enintään 20 Mt kokoisia tiedostoja.

Pienennä PDF-tiedoston kokoa ja yritä uudelleen.

Kuvan tiedostomuotoa ei tueta.

Muunna kuva JPEG-, PNG- tai BMP-tiedostoksi ja yritä uudelleen.

Samanniminen kuva on jo säilössäsi.

Tarkista, ettet ole jo lisännyt tätä kuvaa säilöösi.

Nimeä kuva uudelleen ja yritä uudelleen.

Kuva on liian suuri.

Pienennä kuvan kokoa ja yritä uudelleen.

Sovelluksessa ei näy PDF-tiedostoja, jotka ovat SD-kortilla.

Siirrä PDF-tiedostot SD-kortilta laitteellesi ja kokeile uudestaan.