Salasanan tarkistus

28. marraskuuta 2023

ID 166484

Tilisi ovat suuremmalla riskillä, jos niillä on samat tai heikot salasanat (esimerkiksi qwerty, 12345) tai salasanat, jotka perustuvat helposti arvattaviin tai hankittaviin tietoihin (esimerkiksi sukulaisten nimet tai syntymäpäivämäärät).

Kaspersky Password Managerilla voit nopeasti selvittää salasanojen vahvuuden ja käytetäänkö samoja salasanoja useissa tileissä.

Tarkista, ovatko salasanat vaarassa

Turvallisuuden lisäämiseksi Kaspersky Password Manager tarkistaa, onko salasanaasi hakkeroitu tai onko se vuotanut.

Sovellus käyttää suojattua Hash-algoritmia 256 (SHA-256) tarkistaakseen ovatko salasanat vaarassa. Sovellus luo SHA-256-viestin jokaisesta holvissasi olevasta salasanasta ja vertaa niitä SHA-256-sanomiin vaarantuneiden salasanojen tietokannasta. Jos SHA-256-viestit vastaavat, sovellus varoittaa, että salasanasi on vaarassa, ja sinun pitäisi muuttaa sitä.

Kaspersky Password Manager tarkastaa vain vaarallisten salasanojen aktiiviset merkinnät.

Kaspersky Password Manager näyttää kunkin verkkosivustolle tai sovellustilille tallennetun salasanan:

• Salasanavahvuuden: heikko, keskitaso tai vahva.
  • Onko salasana vaarassa.
  • Saman salasanan jakavien tilien määrän.
  • Luettelon verkkosivustoista tai sovelluksista, joiden tilit käyttävät samaa salasanaa.

Tarkista salasanojesi turvallisuus