Beta-versio ja tilaukset

28. marraskuuta 2023

ID 174256

Suosittelemme, että rekisteröit erillisen My Kaspersky -tilin vain beta-testausta varten.

Jos olet jo ostanut tilauksen, älä lisää aktivointikoodia My Kaspersky -tiliin, jota käytetään vain beetatestaamiseen. Muutoin sovellus aktivoi tilauksen automaattisesti ja tilauksesi alkaa vanhentua. Katso My Kasperskyn ohjeesta, miten tarkistat tilaukset My Kasperskysta.

Jos käytät jo tilausta, voit käyttää tilauksen ominaisuuksia beetaversiossa samalla tilauksella. Beetatestauksen kesto ei kuitenkaan jatka tilauskauttasi.