Täytä lomakkeet ja kirjaudu sisään sovelluksiin automaattisesti

28. marraskuuta 2023

ID 189708

Voit automaattisesti täyttää sovellusten kirjautumistunnus- ja salasanakentät Kaspersky Password Manageriin tallennettujen käyttötietojen avulla, jos laitteesi käyttöjärjestelmäversio on Android 8 tai uudempi. Kaspersky Password Manager täyttää tiedot automaattisesti. Katso lisätietoa salasanojen automaattisesta täytöstä Androidin dokumentaatiosta.

Kirjaudu sovellukseen Kaspersky Password Managerilla

Jos kirjaudut sovellukseen käyttötiedoilla, joita ei ole vielä lisätty säilöön, Kaspersky Password Manager pitää niitä automaattisesti uusina käyttötietoina ja kehottaa lisäämään sovellusmerkinnän. Jos kirjaudut sovellukseen aiemmin tallennetulla kirjautumistunnuksella mutta uudella salasanalla, Kaspersky Password Manager kehottaa tallentamaan uuden salasanan aiemmin tallennettua tiliä varten.

Katso myös

Ota automaattinen salasanojen täyttö käyttöön