Tilien tuominen Google Authenticatorista

28. marraskuuta 2023

ID 251666

Jotta voit tuoda tilejä, tarvitset toisen laitteen, johon on asennettu Google Authenticator. Tarvitset sitä luodaksesi QR-koodin, jonka skannaat laitteesta Kaspersky Password Managerilla.

1. Ota toinen laite, jossa on Google Authenticator. Napauta Google Authenticatorin valikosta Siirrä tilit.
  2. Napauta Vie tilejä ja noudata ohjeita.
  3. Valitse tilit, jotka haluat viedä. QR-koodi tulee näkyviin näytölle.
  4. Avaa Kaspersky Password Manager laitteella, jossa on kamera.
  5. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Android-versio 6.0 tai uudempi ja tuki sormenjälkitodennukselle, joka on sallittu sovellusasetuksissa, voit avata säilön lukituksen sormenjäljellä pääsalasanan sijaan.

6. Napauta sovelluksen pääikkunassa -kuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

7. Napauta pikapalkissa Todennustoiminto> .
  8. Napauta avautuneesta ikkunasta Tuo Googlesta.

Laitteen kamera käynnistyy.

9. Jos laite pyytää sinua antamaan sovellukselle pääsyn kameraan, tee se laitteen asetuksista. Tee se napauttamalla Siirry asetuksiin. Jos sinun on avattava laiteasetukset, toista vaiheet 5–8.
  10. Skannaa QR-koodi kameralla.

Tuodut tilit näkyvät Kaspersky Password Managerin Todennustoiminto-osion merkintäluettelossa. Kertakäyttöisiä salasanoja luodaan 30 sekunnin välein.