Tilauksen hankkiminen

28. marraskuuta 2023

ID 140973

Kaspersky Password Managerin maksuton versio sallii käyttäjän lisätä ja käyttää rajoitettua määrää merkintöjä. Tarvitset tilauksen, jotta voit käyttää sovellusta ilman rajoituksia.

Jos käytät Kaspersky Password Managerin maksutonta versiota, voit ostaa tilauksen.

Jos tilauksesi on juuri päättynyt tai päättymässä, voit uusia tilauksesi.

Jos käytät Kaspersky Password Manageria toisen Kaspersky-sovelluksen tilauksen alaisuudessa, voit vaihtaa Kaspersky Password Manager ‑tilaukseen nykyisen tilauksen vanhennuttua.

Tilauksen hankkiminen

Voit myös ostaa Kaspersky Password Manager -tilauksen My Kasperskyss a tai My Kaspersky -sivustolla:

• Jos ostat tilauksen My Kasperskystä, tilaus aktivoituu automaattisesti heti ostoksen viimeistelyn jälkeen.
  • Jos ostat tilauksen Kasperskyn verkkosivustosta, saat aktivointikoodin sähköpostitse määrittämääsi sähköpostiosoitteeseen. Voit aktivoida tilauksen lisäämällä aktivointikoodin My Kaspersky -tiliisi ja yhdistämällä Kaspersky Password Managerin My Kasperskyyn. Tarkat tiedot siitä, miten aktivointikoodi lisätään manuaalisesti My Kaspersky -tiliin, löytyvät My Kasperskyn ohjeesta.

Useat sovellukset voivat jakaa tilauksen Kaspersky Password Managerin kanssa. Tilauksesi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi. Jos My Kaspersky -tililläsi on jo voimassa oleva Kaspersky Password Manager -tilaus, sovellus tunnistaa tämän tilauksen, kun yhdistät sovelluksen My Kasperskyyn.

Seuraavat sovellukset voivat jakaa aktivointikoodin Kaspersky Password Managerin kanssa:

• Kaspersky Total Security (lukuunottamatta kokeilutilauksia)
  • Kaspersky Small Office Security (lukuunottamatta kokeilutilauksia)
  • Kaspersky Security Cloud
  • Kaspersky (jos sinulla on Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium -tilaus)

Jos yhdistät Kaspersky Password Managerin My Kaspersky -tiliin jonkin edellä mainitun sovelluksen käyttöoikeudella, voit käyttää Kaspersky Password Manageria ilman rajoituksia.