Tietojen synkronointi laitteiden välillä

28. marraskuuta 2023

ID 151303

Kun lisäät tietoja säilöön yhdessä laitteessa, sovellus lähettää ne automaattisesti pilvitallennustilaan. Sieltä ne lähetetään muihin laitteisiisi, joihin on asennettu Kaspersky Password Manager ja jotka on yhdistetty My Kasperskyyn samalla My Kaspersky -tilillä. Tietosi pitäminen ajan tasalla ja johdonmukaisina kaikilla laitteillasi auttaa myös palauttamaan tietosi, jos korvaat tai hukkaat laitteen.

Säilö on luotava Kaspersky Password Manager 9.2:ssa tai sitä uudemmassa versiossa.

Tietojen synkronoinnin tila näkyy synkronointi-ikkunassa.

Voit synkronoida tiedot laitteiden välillä yhdistämällä My Kasperskyyn.

Tietojen manuaalinen synkronointi