Vaihda maksuttomaan versioon

28. marraskuuta 2023

ID 151307

Kun tilaus päättyy, voit vaihtaa maksuttomaan versioon.

Maksuttomaan versioon voidaan tallentaa rajoitettu määrä merkintöjä. Jos merkintöjä on enemmän kuin maksuton versio sallii, sovellus kysyy, mitkä niistä haluat pitää käytettävissä maksuttomassa versiossa. Muut merkinnät asetetaan passiivisiksi ja niitä voidaan vain katsella.

Voit lykätä valintaa 1 kuukauden ajan tilauksen päättymisen jälkeen. Tämän ajanjakson jälkeen sinun on tehtävä valinta jatkaaksesi sovelluksen käyttöä.

Suosittelemme, että lataat kuvasi ja PDF-tiedostosi pilvitallennustilasta paikalliseen säilöösi ennen kuin vaihdat maksuttomaan versioon. Muutoin passiiviset asiakirjat poistetaan pilvitallennustilasta, eikä niitä voida käyttää sovelluksessa.

Kun olet päivittänyt Kaspersky Password Managerin versioon 9.2 tai uudempaan, säilössäsi saattaa olla vanhentuneita merkintöjä ja uusia merkintätyyppejä.

Vanhentuneita merkintöjä ei lasketa maksuttoman version merkkimäärän rajoituksessa. Vanhentuneet merkinnät näytetään aktiivisina ja ne valitaan käyttöön automaattisesti maksuttomassa versiossa.

Voit käyttää kaikkia uusia merkintätyyppejä tai olla käyttämättä yhtäkään maksuttomassa versiossa. Jos säilössäsi on enemmän uudentyyppisiä merkintöjä kuin maksuttomassa versiossa sallitaan, voit vaihtaa Kaspersky Password Managerin maksuttomaan versioon vain laitteella, jolle on asennettu sovelluksen uusin versio.

Jos sinulla on vähemmän aktiivisia merkintöjä kuin maksuttomassa versiossa sallitaan, voit aktivoida passiivisia merkintöjä.

Maksuttomassa versiossa käytettävien tietojen valitseminen