Asenna sovellus

28. marraskuuta 2023

ID 153894

1. Siirry App Storeen.
  2. Napauta Haku, kirjoita hakukenttään Kaspersky Password Manager ja napauta Hae-painiketta.
  3. Valitse Kaspersky Password Manager hakutuloksista.

Sovelluksen sivu avautuu.

4. Napauta sovelluksen sivulla Lataa ja napauta sitten Asenna.
  5. Syötä tarvittaessa Apple ID:n salasana.

Sovelluksen asentaminen käynnistyy.

Katso lisätietoja App Storen käytöstä ja sovellusten asentamisesta laitteesi käyttöoppaasta.

Voit myös asentaa Kaspersky Password Managerin laitteellesi QR-koodilla, joka luotiin My Kasperskyssa tai Kaspersky Password Managerin tietokoneversiossa.