Aseta automaattinen lukitus

28. marraskuuta 2023

ID 153920

Tietoturvasyistä Kaspersky Password Manager estää automaattisesti pääsyn säilöön määritetyn käyttämättömyysajan kuluttua. Säilö lukitaan oletuksena automaattisesti, kun laitteesi on ollut joutotilassa 1 minuuttia. Voit käyttää tietojasi vain, kun säilö on auki.

Aseta automaattinen lukitus

Jos Kaspersky Password Manager -sovellus on poistettu sen jälkeen kun olet ladannut sovelluksen uudelleen, sinun on syötettävä pääsalasana uudelleen riippumatta automaattisen lukituksen asetuksista.