Sovellusta koskevien tietojen lähteet

28. marraskuuta 2023

ID 153925

Kaspersky Password Manager -sivu Kasperskyn verkkosivustossa

Kaspersky Password Managerin sivulla Kasperskyn verkkosivustolla voit tarkastella yleisiä tietoja sovelluksesta ja sen toiminnoista ja ominaisuuksista.

Kaspersky Password Managerin sivu Tietopohjassa

Tietopankki on Kasperskyn asiakaspalvelun verkkosivuston osio.

Sovelluksen sivulta vastaustietokannasta voit lukea hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita, suosituksia ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen sovelluksen ostamiseen, asennukseen ja käyttöön.

Vastaustietokannan artikkeleissa voi olla vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät sekä Kaspersky Password Manageriin että muihin Kaspersky -sovelluksiin. Tietopankin artikkelit voivat sisältää myös asiakastuen uutisia.

Keskustele Kasperskyn sovelluksista Kasperskyn tukifoorumissa

Jos kysymykseesi ei tarvita vastausta välittömästi, voit keskustella siitä Kaspersky asiantuntijoiden sekä muiden käyttäjien kanssa foorumillamme.

Foorumilla voit tarkastella olemassa olevia keskustelunaiheita, kirjoittaa kommenttejasi ja luoda uusia keskustelunaiheita.

Internet-yhteys vaaditaan verkkosivuston resurssien käyttämiseksi.

Jos et löydä ratkaisua ongelmaasi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.