Muistiinpanon kopiointi

28. marraskuuta 2023

ID 154015

1. Poista säilön lukitus syöttämällä pääsalasana ja napauttamalla Avaa lukitus.

Jos laitteessasi on Touch ID- / Face ID -tuki, ja tämä lukituksen avausmenetelmä on sallittu sovellusasetuksissa, voit käyttää sitä säilön lukituksen avaamiseen pääsalasanan sijaan.

2. Napauta sovelluksen pääikkunasta -kuvaketta tai pyyhkäise näytössä oikealle.

Pikapalkki avautuu vasemmalle.

3. Napauta pikapalkissa Muistiinpanot.
  4. Valitse kopioitava muistiinpano Muistiinpanot-ikkunassa.
  5. Napauta > Kopioi kaikki.

Kaspersky Password Manager kopioi muistiinpanon nimen ja tekstin leikepöydälle. Kaspersky Password Manager säilyttää kopioidut tiedot leikepöydällä Kaspersky Password Managerin asetuksissa määritetyn ajan.