Täytä lomakkeet ja kirjaudu sisään verkkosivustoihin automaattisesti

28. marraskuuta 2023

ID 154027

Kun käyt verkkosivustolla, Kaspersky Password Manager etsii kyseiselle verkkosivustolle tallentamasi tilit. Hakutulosten ja nykyisten asetusten perusteella Kaspersky Password Manager tekee jonkin seuraavista:

• Jos verkkosivustolle on yksi tili, Kaspersky Password Manager täyttää käyttäjänimen ja salasanan.
  • Jos verkkosivustolle on useampi tili, Kaspersky Password Manager kysyy, millä tilillä haluat kirjautua sisään.
  • Jos verkkosivustolle ei ole tilejä, Kaspersky Password Manager kysyy, haluatko lisätä sellaisen.

Säiliön on oltava auki, jotta selainlaajennus voi toimia.

Verkkosivuston avaaminen Kaspersky Password Managerin ikkunassa

Kirjautuminen verkkosivustolle selainlaajennuksen avulla

Käyttäjätunnus ja salasana voidaan myös täyttää automaattisesti selaimissa ja sovelluksissa, joiden kirjautumistunnukset on tallennettu Kaspersky Password Manageriin, käyttämällä salasanojen automaattista täyttöä. Katso lisätietoa salasanojen automaattisesta täytöstä Applen dokumentaatiosta.