Kaspersky Password Managerin suojaamien tietojen tyypit

28. marraskuuta 2023

ID 156626

Voit lisätä useita erilaisia merkintöjä Kaspersky Password Manageriin ja järjestää merkintäsi siirtämällä ne kansioihin.

Verkkosivusto, sovellus ja muut tilit

Tili on kirjautumistunnuksen ja salasanan yhdistelmä, joka vaaditaan käyttäjän todentamiseksi verkkosivustossa sovelluksessa.

Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat verkkosivuston tiedot:

• Verkkosivuston nimi. Käytä yksilöllistä verkkosivuston nimeä, jotta löydät nopeasti verkkosivuston, jota haluat muokata, tai johon haluat kirjautua.
  • Verkkosivuston osoite. Kaspersky Password Manager käyttää tätä kenttää tunnistaakseen verkkosivuston kirjautumissivun ja tarjotakseen tilejä joita voit käyttää kirjautumiseen.
  • Tilit. Voit tallentaa useita tilejä verkkosivustolle. Sinulla voi esimerkiksi olla henkilökohtainen sähköposti ja työsähköposti samalta sähköpostipalvelun tarjoajalta.

Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat sovelluksen tiedot:

• sovelluksen nimi Käytä yksilöllistä nimeä, jotta löydät haluamasi merkinnän nopeasti.
  • Tilit. Voit tallentaa useita tilejä sovellukselle.

Muu-tilityyppi on yleispätevä tilityyppi. Tänne voit tallentaa kaikenlaiset tärkeät koodit tai salasanat, esimerkiksi Wi-Fi-salasanan tai ovikoodin. Kaspersky Password Manager tallentaa merkintään seuraavat verkkosivuston tiedot:

• Merkinnän nimi. Käytä yksilöllistä nimeä, jotta löydät haluamasi merkinnän nopeasti.
  • Käyttäjätunnus:. Tänne voit tallentaa kaikenlaiset tärkeät tiedot.
  • Salasana:. Kirjoita tai luo salasana.
  • Kommentti:. Lisää merkinnälle kuvaus.

Verkkosivustotilit, sovellustilit ja muut tilit tallennetaan erikseen niiden käytön nopeuttamiseksi.

Pankkikortit

Voit lisätä pankkikortin numeroita, muita tietoja, PIN-koodeja ja kortin myöntäjän tukiyhteystietoja Kaspersky Password Manageriin.

Osoitteet

Voit tallentaa osoitteet, nimet, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot osoitemerkintöihin.

Asiakirjat

Voit tallentaa tärkeät asiakirjat (esimerkiksi skannatut passit/henkilöpaperit ja PDF-tiedostot) Kaspersky Password Manageriin pitääksesi ne turvassa ja aina helposti saatavilla.

Muistiinpanot

Voit tallentaa mitä tahansa tekstimuotoista tietoa käyttämällä muistiinpanoja.

Muistiinpanot ovat salattuja, ja ne tallennetaan samalla tavalla kuin muut tietotyypit.

Voit käyttää leikepöytää kopioidaksesi ja liittääksesi muistiinpanon tekstin verkkosivuun tai sovellukseen.

Todennustoiminto

Voit lisätä kaksivaiheisella todennuksella suojatun tilin määritysavaimen tai QR-koodin avulla ja luoda kertakäyttöisiä salasanoja nopeaa ja turvallista sisäänkirjautumista varten.

Kaspersky Password Manager tallentaa kaksivaiheisella todennuksella suojattujen tilien osalta merkintään seuraavat tiedot:

• Tilin nimi. Käytä yksilöllistä verkkosivuston tai sovelluksen nimeä, jotta löydät nopeasti palvelun, jota haluat muokata, tai johon haluat kirjautua.
  • Kertakäyttöinen salasana Kaspersky Password Manager luo 30 sekunnin välein uuden kuusinumeroisen koodin kaksivaiheista todennusta varten.
  • Kommentti. Kaikki lisätiedot, jonka haluat lisätä merkintään.