Tietoja beta-versiosta

28. marraskuuta 2023

ID 174255

Beta-versioita ei ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa.

Haluamme kuulla käyttökokemuksistasi mobiilituotteidemme uusien ominaisuuksien parissa ja kutsumme sinut mukaan beetatestaajaksi. Beta-versio sisältää uusia ominaisuuksia, joita voit testata ennen kuin ne julkistetaan virallisesti.

Ota huomioon, että beetaversiot saattavat olla epävakaampia kuin virallisesti julkaistut valmiit versiot. Saatat kohdata ongelmia, kuten sovelluksen kaatuminen, ominaisuudet, jotka eivät toimi oikein tai palvelut, jotka eivät ole käytettävissä.

Beta-versio on maksuton. Sovelluksen toiminnallisuus saattaa kuitenkin olla rajoitettu (esimerkiksi ostot eivät välttämättä ole käytettävissä). Lue loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen betaversion ehdot huolellisesti.

Käytä sovellusta vain sen toiminnallisuuden mukaan, jonka asennettu sovelluksen versio mahdollistaa. Oranssi merkki sovelluksen ikonin vieressä ilmoittaa, että käytät sovelluksen beta-versiota.

Ennen kuin aloitat sovelluksen beetatestaamisen, lue huolellisesti Beetaversio ja tilaukset -osio.

Osallistu beta-testaukseen

Lähetä palautetta

Lopeta beta-testaus