My Kaspersky -tilin poistaminen

28. marraskuuta 2023

ID 226308

Voit poistaa My Kaspersky -tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot. Poistamisen jälkeen lähetämme sähköpostiosoitteeseesi viestin, joka sisältää tiedot yhdistetyistä sovelluksista ja annetuista aktivointikoodeista.

Tämä toiminto poistaa tilisi ja kaikki siihen liittyvät henkilö- ja maksutiedot My Kaspersky -sivustolta. Toimintoa ei voi peruuttaa. Se poistaa tilaushistoriaasi, yhdistettyjä laitteita, tilauksia, käytettyjä ratkaisuja ja automaattista käyttöoikeuden uusimista koskevat tiedot. Automaattinen uusiminen poistetaan käytöstä.

My Kaspersky -tilisi poistaminen