Tuo salasanat iOS-laitteeseen

28. marraskuuta 2023

ID 237347

Tällä hetkellä ei ole olemassa suoraa tapaa tuoda salasanoja muista salasanojen hallintaohjelmista Kaspersky Password Manageriin iOS-laitteissa, mutta tuonti voidaan suorittaa muiden laitteiden kautta. Voit esimerkiksi tuoda tiedot Kaspersky Password Manageriin Android-, Mac- tai Windows-laitteella ja synkronoida sitten tiedot iOS-sovelluksen kanssa. Kaikille laitteillesi asennetun Kaspersky Password Managerin on oltava yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin. Lisätietoja on kohdassa Tietojen synkronointi laitteiden välillä.

Kopioi salasanat Applen avainnipusta

Kopioi salasanasi laitteen asetusten Salasanat-osiosta ja lisää ne Kaspersky Password Manageriin.

Tuo selaimen salasanan hallinnasta

Tällä hetkellä et voi tuoda salasanoja selaimien salasanan hallinnasta suoraan Kaspersky Password Manageriin, mutta voit kiertää tämän rajoituksen:

Tuo muista salasanan hallintaohjelmista

Tällä hetkellä et voi tuoda salasanoja muista salasanan hallintaohjelmista suoraan Kaspersky Password Manageriin, mutta voit kiertää tämän rajoituksen käyttämällä Kaspersky Password Managerin työpöytäversiota. Ohjeet tähän:

Katso myös

Tietojen synkronointi laitteiden välillä