Tietoja loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta

28. marraskuuta 2023

ID 73374

Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus (alempana Loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus) on sinun ja AO Kaspersky Labin välinen sitova sopimus, joka määrittää sovelluksen käyttöä koskevat ehdot.

Lue Käyttöoikeussopimuksen ehdot huolellisesti ennen sovelluksen käytön aloittamista.

Voit tutustua Käyttöoikeussopimuksen ehtoihin App Storessa.

Asentamalla Kaspersky Password Managerin vahvistat, että ymmärrät ja hyväksyt Käyttöoikeussopimuksen ehdot. Jos et hyväksy Käyttöoikeussopimuksen ehtoja, peruuta Kaspersky Password Managerin asennus äläkä käytä sovellusta.