Kaspersky Password Manager -laajennus

22. marraskuuta 2023

ID 100253

Voit tarkastella ja hallita verkkosivustotilejä selainikkunasta Kaspersky Password Manager -laajennuksen avulla.

Voit avata laajennusvalikon napsauttamalla selaimen työkalupalkin -painiketta.

Laajennusvalikosta voit:

• Tietojen etsiminen säilöstä.
  • Siirtyä suosikkeihin lisätyille verkkosivustoille.
  • Avata suosikkeihin lisättyjä merkintöjä.
  • Tarkastella äskettäin vierailtuja verkkosivustoja ja tilejä.
  • Tarkastella tilejä, joilla kirjaudutaan verkkosivustoille.
  • Tarkastella pankkikortteja ja osoitteita.
  • Avata salasanojen luontitoiminnon.
  • Avata sovelluksen pääikkunan.
  • Sallia tai estää tietoihisi pääsyn.

Lisäksi voit Kaspersky Password Managerin Safari-laajennuksessa lisätä ja muokata verkkosivusto-, pankkikortti- ja osoitemerkintöjä avaamalla sovellusikkunan. Voit myös kopioida sovellukseen tallennettuja tietoja (esimerkiksi käyttäjätunnuksia ja salasanoja).

Jos säilö on lukittu, tietosi eivät ole käytettävissä. Tässä tapauksessa laajennusvalikossa on vain pääsalasanan antamiseen käytettävä kenttä ja Avaa lukitus -painike.