Sovelluksen asetusikkuna

22. marraskuuta 2023

ID 100304

Sovelluksen asetusikkunan avaaminen

Sovelluksen asetusikkunassa on seuraavat välilehdet:

• Yleinen. Tässä välilehdessä voit määrittää sovelluksen yleiset asetukset. Voit esimerkiksi määrittää automaattisen lukituksen ajan, leikepöydän tyhjentämisen ajan ja muistutukset käyttöoikeuden vanhentumisesta sekä vaihtaa pääsalasanan.
  • Selaimet. Tämän välilehden avulla voit tarkastaa, missä selaimissa Kaspersky Password Manager -laajennus on otettu käyttöön, ja avata Safarin asetukset, Chrome Web Storen tai lisäosien hallinnan laajennuksen asentamista varten. Voit myös valita, tallentaako Kaspersky Password Manager automaattisesti kirjautumistietosi, salasanasi, osoitteesi ja pankkikorttitietosi, kun täytät verkkolomakkeen.
  • Automaattinen täyttö. Tällä välilehdellä voit antaa Kaspersky Password Managerin täyttää käyttötiedot automaattisesti sovelluksissa ja Safarissa käyttämällä salasanan automaattista täyttöä.

-painike avaa Kaspersky Password Managerin ohjeosion, jossa kuvataan aktiivinen sovellusikkuna. Voit myös tarkastella sovelluksen aktiivista ikkunaa koskevaa ohjeosiota valitsemalla Avaa ohje tähän ikkunaan-valikosta Ohje.