Sovelluksen käynnistäminen ensimmäistä kertaa

22. marraskuuta 2023

ID 100416

Kun käynnistät Kaspersky Password Managerin tietokoneessa ensimmäisen kerran, sovellus pyytää seuraavaa:

• Hyväksy Kaspersky Password Managerin alkuasennuksen ja käytön edellyttämät ehdot.
  • Muodosta yhteys My Kasperskyyn käyttäen My Kaspersky -tiliäsi.

Tärkeää: Yhteyden muodostamiseen My Kasperskyyn tarvitaan Internet-yhteys. Et voi käyttää Kaspersky Password Manageria muodostamatta yhteyttä My Kasperskyyn.

• Asenna Kaspersky Password Manager -selainlaajennukset.
  • Luo pääsalasana.

Käynnistä Kaspersky Password Manager ensimmäisen kerran

Katso myös

Sovelluksen avaaminen ja lopettaminen

Yhdistä My Kasperskyyn