Tietoja toimitetuista tiedoista

22. marraskuuta 2023

ID 111964

Tarkastele aiempaa versiota käytettäessä Kasperskylle toimitettuja tietoja

Kaspersky Password Manager 10.2 -ohjelman käytön aikana Kasperskylle toimitetut tiedot

Kaspersky suojaa kaikkia vastaanotettuja tietoja lain ja sovellettavien Kasperskyn sääntöjen mukaan. Tiedot siirretään suojatun kanavan kautta.

Näet luettelon loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen (käyttöoikeussopimus) ja Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunnon (markkinointia koskeva lausunto) mukaisesti annetuista tiedoista niitä vastaavissa oikeudellisissa asiakirjoissa.

Voit tarkastella käyttöoikeussopimusta App Storessa.

Lue Markkinointia koskeva lausunto ja poista tietojen lähetys käytöstä

Suostut antamaan Kasperskylle ei-henkilökohtaisia tietoja hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen.

Ei-henkilökohtaisia tietoja annetaan Kasperskylle seuraavia käyttötarkoituksia varten:

Hankitun Oikeudenhaltijan Ohjelmiston perustoiminnon tarjoaminen.

• Tiedot Ohjelmistosta: Ohjelmiston täysversio; Ohjelmistotunniste; Ohjelmiston paikallistaminen; Ohjelmistoryhmä; Ohjelmiston toimenpiteen tulos; virhekoodi.
  • Tietoja Kaspersky Security Networkin (KSN) käytöstä: määritysten tunniste.
  • aiheen tunniste Ohjelmiston ohjeessa; linkin nimi.

Edellä mainittujen tietojen lisäksi, jos kirjaudut verkkoportaaliin Facebook- tai Google-tililläsi, oikeudenhaltijan on saatava laitteestasi ja käsiteltävä seuraavat ei-henkilökohtaiset tiedot:

• Tiedot todennuksesta: tunnistetietojen toimittajalta saatu valtuutuskoodi; tunnistetietojen toimittajalta saatu käyttöoikeustietue; tunnistetietojen toimittajalle lähetettyjen tietojen tyyppi; tunnistetietojen toimittajan järjestelmässä oleva oikeudenhaltijan henkilöllisuustunnus; tunnistetietojen toimittajan nimi; URI, johon tunnistetietojen toimittajan vastaus lähetetään; tunnistetietojen toimittajalta pyydetyt parametrit; Oikeudenhaltijan resurssin tunnus; merkin tyyppi; pyynnön vahvistusta varten luotu arvo.

Huomaa: Kirjaudu sisään Applella, Googlella tai Facebookilla -vaihtoehdon saatavuus riippuu alueestasi. Lisätietoja Venäjää koskevista rajoituksista on tässä artikkelissa (vain englanniksi ja venäjäksi).

Sovelluksen laadun parantamiseksi.

• Tietoja Kaspersky Security Networkin (KSN) käytöstä: protokolla, jota käytetään tietojen vaihtamiseen KSN:n kanssa; Ohjelmiston käyttämän KSN-palvelun tunniste; päivämäärä ja aika, jolloin tilastojen vastaanottaminen loppui; välimuistista otettujen KSN-yhteyksien määrä; niiden pyyntöjen määrä, joille löytyi vastaus paikallisesta pyyntötietokannasta; epäonnistuneiden KSN-yhteyksien määrä; epäonnistuneiden KSN-tapahtumien määrä; KSN:ään tehtyjen peruutettujen pyyntöjen aikajakauma; epäonnistuneiden KSN-yhteyksien aikajakauma; epäonnistuneiden KSN-tapahtumien aikajakauma; onnistuneiden KSN-yhteyksien aikajakauma; onnistuneiden KSN-tapahtumien aikajakauma; KSN:ään tehtyjen onnistuneiden pyyntöjen aikajakauma; aikakatkaistujen KSN-pyyntöjen aikajakauma; uusien KSN-yhteyksien määrä; reititysvirheiden aiheuttamien KSN:ään tehtyjen epäonnistuneiden pyyntöjen määrä; niiden epäonnistuneiden pyyntöjen määrä, jotka ovat aiheutuneet siitä, että KSN on pois käytöstä Ohjelmiston asetuksissa; verkko-ongelmien aiheuttamien KSN:ään tehtyjen epäonnistuneiden pyyntöjen määrä; onnistuneiden KSN-yhteyksien määrä; onnistuneiden KSN-tapahtumien määrä; KSN:ään tehtyjen pyyntöjen kokonaismäärä; päivämäärä ja aika, jolloin tilastojen vastaanottaminen alkoi.
  • asennetun ohjelmiston versio; virheilmoituksen teksti; käyttöjärjestelmän virhekoodi; http-pyyntömenetelmä; merkin tyyppi; todennustunnus oikeudenhaltijan palveluissa; TTL-tunnus; polku käsiteltävään kohteeseen; menetelmä, jota käytetään todennukseen Ohjelmistossa; Ohjelmiston täysversio; Ohjelmiston päivitystunniste; tiedot verkkopalvelun käyttöjärjestelmän toteutuksesta; asennetun Ohjelmiston tyyppi; yksilöllinen pyyntötunnus oikeudenhaltijan palveluihin; oikeudenhaltijan palvelun vastauksen tila; virhekoodi; poikkeuskäsittelijän lähdetiedoston rivinumero; protokollan tunnus; pyynnön käsittelyn kokonaiskesto; protokollan käsittelyn virhetyyppi; virheluokan koodi; käytettävän verkkopalvelun DNS-osoite; palvelimen käytön kesto; käytettävän verkkopalvelun etäportti ja IP-osoite; käsiteltävä verkko-osoite; Ohjelmiston tunnisteet Firebasessa.