Päivitä sovellus versioon 9.2 tai uudempaan

22. marraskuuta 2023

ID 179046

Tärkeää: Sovellus pitää päivittää versioon 9.2 tai uudempaan kaikilla laitteillasi, jotka on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin, jotta tietosi voidaan synkronoida oikein laitteidesi ja pilvitallennustilan välillä.

Merkintätyypit ja -kentät, joita voit käyttää, saattavat vaihdella Kaspersky Password Managerin eri versioissa. Esimerkiksi asiakirjojen luokittelu on käytettävissä käyttöjärjestelmiä macOS ja Windows käyttävillä pöytäkoneilla, mutta ei mobiililaitteilla. Kun päivität Kaspersky Password Managerin versioon 9.2 tai uudempaan, säilösi tietokannasta tulee joustavampi. Tämän parannuksen ansiosta voit yhdistää sovelluksen eri versioita yhteen My Kaspersky -tiliin, jotta voit käyttää samaa tietokantaa laitteillasi sovelluksen eri versioiden kanssa.

Jos laitteesi, joille on asennettu Kaspersky Password Managerin version 9.2 tai uudemman eri versioita, on yhdistetty samaan My Kaspersky -tiliin, jotkin säilössäsi olevat merkinnät tai merkintäkentät eivät välttämättä ole saatavilla seuraavissa tapauksissa:

• Olet lisännyt uuden tyyppisen merkinnän, jota ei tueta sovelluksen aiemmassa versiossa.

Uudentyyppiset merkinnät ovat käytettävissä vain laitteilla, joissa on jokin sovelluksen uudemmista versioista. Aiempia versiota käyttävillä laitteilla sovellus näyttää uudentyyppisten merkintöjen määrän, joita ei voida näyttää. Jos käytät sovelluksen aiempaa versiota ja siirryt maksuttomaan versioon, voit päättää, haluatko käyttää maksuttomassa versiossa kaikkia näitä merkintöjä vai et mitään niistä.

• Olet täyttänyt uuden kentän, jota ei tueta sovelluksen aiemmassa versiossa.

Uudet kenttätyypit ovat käytettävissä vain laitteilla, joilla on sovelluksen uudempia versioita. Jos sinulla on uusia kenttätyyppejä sisältäviä merkintöjä, sovelluksen aiempi versio varoittaa siitä, että joitakin näiden merkintöjen tietoja ei voida näyttää oikein.

• Joitakin merkintätyyppejä ei enää tueta sovelluksen uusimmassa versiossa.

Kaspersky Password Manager kuvaa näitä merkintöjä vanhantyyppisiksi. Voit synkronoida vanhantyyppisiä merkintöjä vain laitteilla, joihin on asennettu jokin sovelluksen vanhemmista versioista. Kun päivität sovelluksen, Kaspersky Password Manager tallentaa kaikki tietosi näistä merkinnöistä. Kun vaihdat sovelluksen maksuttomaan versioon, vanhantyyppiset merkinnät näytetään aktiivisina ja valitaan automaattisesti käyttöön maksuttomassa versiossa. Vanhantyyppisiä merkintöjä ei lasketa maksuttoman version rajoituksissa.

• Joitakin kenttiä ei enää tueta sovelluksen uusimmassa versiossa.

Kaspersky Password Manager kuvaa tällaisia kenttiä vanhentuneiksi. Vanhentuneet kentät synkronoidaan sekä laitteilla, joilla on sovelluksen uusin versio, että laitteilla, joilla on aiempia versioita. Voit muokata vanhentuneita kenttiä vain sovelluksen aiemmissa versioissa.