Tietoja aktivointikoodista

22. marraskuuta 2023

ID 86106

Aktivointikoodi on 20 kirjaimen ja numeron yksilöllinen sarja. Lisäämällä aktivointikoodin My Kasperskyyn voit aktivoida Kaspersky Password Manager -tilauksen.

Aktivointikoodisi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi. Jos My Kaspersky -tililläsi on jo Kaspersky Password Managerille voimassa oleva aktivointikoodi, sovellus tunnistaa sen, kun muodostat tilillä yhteyden My Kasperskyyn.

Seuraavat sovellukset voivat jakaa aktivointikoodin Kaspersky Password Managerin kanssa:

• Kaspersky Total Security (lukuunottamatta kokeilukäyttöoikeuksia)
  • Kaspersky Small Office Security (lukuunottamatta kokeilukäyttöoikeuksia)
  • Kaspersky Security Cloud
  • Kaspersky (jos sinulla on Kaspersky Plus tai Kaspersky Premium -tilaus)

Jos yhdistät Kaspersky Password Managerin My Kaspersky -tiliin jonkin edellä mainitun sovelluksen tilauksella, voit käyttää Kaspersky Password Manageria ilman rajoituksia. Vaikka näitä sovelluksia ei olisi yhdistetty My Kaspersky -tiliin, Kaspersky Password Manager voi hyväksyä niiden aktivointikoodit ja siirtää ne My Kasperskyyn.

Aktivointikoodisi voidaan palauttaa, jos hukkaat sen sovelluksen asentamisen jälkeen. Voit palauttaa aktivointikoodin ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.