Hae tärkeitä tiedostoja tietokoneeltasi

8. joulukuuta 2023

ID 153253

Kaspersky Password Manager auttaa säästämään aikaa ja tarkistaa, onko laitteessasi tiedostoja, jotka voivat sisältää arkaluontoisia tietoja. Sovellus hakee JPEG-, PNG-, BMP- ja PDF-tiedostoja, jotka sisältävät tekstiä. Haun aikana löydetyt tiedostot analysoidaan ja määritetään seuraaviin luokkiin: passi (henkilötodistus), ajokortti ja pankkikortti. Voit tarkastella hakutuloksia, valita, mitkä asiakirjat lisätään säilöön, ja vaihtaa asiakirjojen luokkia.

Kaspersky Password Manager tukee seuraavia asiakirjaluokkia:

• Passit (henkilötodistukset)
  • Ajokortit
  • Pankkikortit
  • Vakuutukset
  • Sopimukset
  • Muu

Kaspersky Password Manager ohittaa haun aikana PDF-tiedostot, joiden koko on yli 20 Mt, kuvat, joiden koko on yli 100 Mt ja kuvat joiden resoluutio on alle 256 x 256 pikseliä tai yli 40 MP.

Kaspersky Password Manager optimoi tiedostot ennen niiden lisäämistä säilöön. Suuret tiedostot pakataan: asiakirjan lopullinen koko säilössä on enintään 6 Mt. PNG- ja BMP-kuvat muunnetaan JPEG-muotoon.

Kun asiakirja lisätään säilöösi, Kaspersky Password Manager muistuttaa sinua poistamaan alkuperäisen tiedoston laitteeltasi tietoturvasyistä. Jos tarvitset asiakirjoja säilöstäsi, voit viedä ne laitteellesi milloin tahansa.

Hae tärkeitä tiedostoja tietokoneeltasi