Euroopan unionin lainsäädännön (GDPR) noudattaminen

8. joulukuuta 2023

ID 171235

Kaspersky Password Manager noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja kaikilla alueilla, joilla sovellusta jaetaan. Hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön varmistat, että olet saavuttanut vaaditun ikärajan.

Päättämällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta ja tietosuojakäytännöstä suostut luovuttamaan Kasperskyyn seuraavat tilastolliset tiedot päätöksestäsi:

• Sovellustunnus
  • Sovellusversio
  • Laitetunnus
  • Anonymisoitu IP-osoite
  • Sovellusasennuksen tunnus
  • Tietojenkäsittelylausuntojen versiot ja tunnukset
  • Päätöksesi tietojenkäsittelystä (hyväksyitkö vai kieltäydyitkö)
  • Aika jolloin hyväksyit tai kieltäydyit

GDPR:n ehtojen mukaisesti sinulla on oikeus poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi Kasperskysta. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun poistaaksesi henkilökohtaiset tietosi, sinun on ilmoitettava tietokoneesi yksilölliset tunnukset.

Ilmoita tunnukset asiakaspalvelulle poistaaksesi henkilökohtaiset tietosi