Mitä uutta

8. joulukuuta 2023

ID 256490

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Sovelluksen uusin versio sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

Uudet ominaisuudet

• Salasanan tarkistus -osioon on lisätty valinta, jolla tilejä voi poistaa säilöstä.

Parannukset

• Pankkikortin pisin mahdollinen kelpoisuusaika, mikä sovelluksessa voidaan määrittää, on kasvatettu 10 vuoteen.
  • Lisätty tuki tietojen korvaamiselle ja lukemiselle verkkolomakkeiden kentistä Shadow DOMista.

Korjaukset

• Korjattu ongelmat täyden näytön tilasta palautettaessa. Täyden näytön tilassa voit palauttaa ikkunan koon edelliseen tilaan vetämällä sovelluksen otsikkoa.
  • Korjattiin useita ongelmia valittaessa useita tietueita samalla, kun vaihtonäppäintä pidettiin alhaalla.
  • Korjattiin ongelmia sovellusikkunan skaalaamisessa käytetäessä useita näyttöjä.
  • Muita pieniä korjauksia ja parannuksia, jotka liittyvät sovelluksen vakauteen, suorituskykyyn ja käyttöliittymään.

Julkaisuhistoria

Version 2023.2

Versio 2023.1

Versio 2023.0

Versio 2023.0

Korjauspäivitys A versiolle 10.3

Versio 2023.0

Korjauspäivitys A versiolle 10.2

Versio 10.1

Korjauspäivitys A versiolle 10.1

Versio 10.1

Korjauspäivitys A versiolle 10.0

Versio 9.2

Korjauspäivitys A-W versiolle 9.2