Tietoa versiotyypeistä

8. joulukuuta 2023

ID 85697

Tilaus on oikeus käyttää sovellusta, ja se myönnetään loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen puitteissa.

Tilauksella voit:

• Käytä sovellusta yhdellä tai useammalla laitteella.
  • Pyydä apua asiakaspalvelusta.
  • Vastaanottaa päivityksiä.

Kaspersky Password Manager on saatavana kahtena versiona:

• Maksuton versio. Sovelluksen maksuton versio jaetaan maksutta, ja sitä voi käyttää rajattomasti. Jos käytät Kaspersky Password Managerin maksutonta versiota, säilöön lisäämiesi merkintöjen määrä on rajattu.
  • Laajennettu tilaus automaattisella uusimisella tai ilman automaattista uusimista. Jos ostat Kaspersky Password Managerin tilauksen, voit lisätä merkintöjä säilöön rajattomasti. Kaspersky Password Managerin tilaus on aikarajoitettu. Jos et ole poistanut automaattista uusimista käytöstä, se uusitaan automaattisesti.