Salasanan tietoturvatarkistuksen asetusten määrittäminen

30. marraskuuta 2021

ID 134636

Salasanan tietoturvatarkistuksen asetusten muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Siirry Lisäasetukset-osioon ja napsauta Salasanan tietoturvatarkistus -linkkiä. Tämä avaa Salasanan tietoturvatarkistuksen asetukset -ikkunan.
  4. Valitse Näytä salasanan vahvuus selaimessa -ruutu, jos haluat Kaspersky Security Cloudin tarkistavan verkkosivustoilla luomiesi salasanojen vahvuuden ja näyttävän sinulle siihen liittyviä ilmoituksia.

Jos laitteelle on asennettu Kaspersky Password Manager, ilmoituksessa suositellaan vahvaa salasanaa käyttöösi. Jos sovellusta ei ole asennettuna, suosittelemme lataamaan ja asentamaan sen, jotta voit varmistaa luomiesi salasanojen vahvuuden.

5. Valitse Varoita saman salasanan käytöstä eri verkkosivustoilla -ruutu, jos haluat Kaspersky Security Cloudin tarkistavan, oletko käyttänyt syöttämääsi salasanaa aiemmin pankkien, verkkoyhteisöjen ja sähköpostipalvelujen verkkosivustoilla.
  6. Jos haluat valita sivustoluokat, joilla samojen salasanojen käyttöä tarkkaillaan, napsauta Valitse verkkosivujen luokat -linkkiä. Tämä avaa Verkkosivujen luokat -ikkunan.
  7. Voit valita seuraavien luokkien valintaruudut:
    • Verkkopankit ja maksujärjestelmät. Kun luot salasanan Internetissä, sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin pankkien ja maksujärjestelmien verkkosivustoilla.
    • Sosiaaliset verkot. Kun luot salasanan Internetissä, sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin verkkoyhteisöissä.
    • Sähköpostipalvelut. Kun luot salasanan Internetissä, sovellus tarkistaa, oletko käyttänyt kyseistä salasanaa aiemmin sähköpostipalveluissa.