Tietoturvauutisten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

30. marraskuuta 2021

ID 137577

Tietoturvauutisten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta Settings 2019.png-painiketta ikkunan alaosassa.

Asetukset-ikkuna avautuu.

3. Valitse Ilmoitukset-osio.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat saada tietoturvauutisia, kytke Vastaanota Kasperskyn tiedotusviestejä ja mainoksia -vaihtokytkin Käytössä-asentoon.
    • Jos et halua saada tietoturvauutisia, kytke Vastaanota Kasperskyn tiedotusviestejä ja mainoksia -vaihtokytkin Ei käytössä -asentoon.